Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ






ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ



Εν Αγίω Δημητρίω τη
Αρθμ.Πρωτ.:

Αξιότιμ κ.
Τα μέλη του Συμβουλίου του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, το προσωπικό και οι τρόφιμοι του Κέντρου Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, και οι συνεργάτες φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας, αισθανόμαστε την ανάγκη, να σας εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τις ευγενείς και θεάρεστες προσφορές σας στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται με την Χάρη του Θεού στην Ενορία μας.
Έμπρακτα έχετε αποδείξει τη στοργή και την αγάπη σας στους πάσχοντες αδελφούς μας, στα πρόσωπα των οποίων μυστικά φανερώνεται ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, σύμφωνα με το λόγο Του.
Εσείς είδατε τους “πεινώντας και διψώντας και γυμνυτεύοντας”, και δεν μείνατε αδιάφορη. Και η συμβολή σας αυτή για την ανακούφισή τους, δικαίως θα προκαλέσει την ευλογία του Κυρίου μας στην οικογένειά σας, αλλά και τις από καρδίας ευχές όλων αυτών στην ζωή σας.
Δεχθείτε λοιπόν και πάλι τις εγκάρδιες ευχές μας, όπως ο Φιλάνθρωπος Χριστός μας με τις πρεσβείες του μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου, να σας χαρίζει πλουσίως την χάρη Του, να σας προάγει πνευματικά και να σας αξιώσει με υγεία και χαρά να συνεχίσετε την προσπάθειά σας αυτή, προς δόξαν Του.

Για το Συμβούλιο του Ε.Φ.Τ.
Ο Πρόεδρος

πρωτ. Ματθαίος Χάλαρης

ΤΥΠΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ


Αξιότιμε κ.

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου και των σιτιζομένων αδελφών μας του Κέντρου Ενοριακής Αγάπης, Σας εκφράζουμε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την οικονομική Σας ενίσχυση.

Η ταπεινή προσευχή μας, η μνημόνευση υπέρ υγείας και θείας βοηθείας των μελών της θεοφιλούς οικογενείας Σας στην Ιερά Προσκομιδή, αλλά και οι από βάθους καρδίας ευχές των αδελφών μας του Κ.Ε.Α. είναι το φτωχό μας αντί-δωρο στη φιλάνθρωπη αγάπη Σας.

Είθε η Χάρις του Τριαδικού Θεού, με τις πρεσβείες του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, να Σας επισκιάζει σε κάθε βήμα της ζωής Σας, να χαριτώνει την οικογένειά Σας και να ευλογεί τις επαγγελματικές δραστηριότητές Σας, ούτως ώστε να δοξάζεται το Πανάγιο Όνομά Του μέσα από τα έργα Σας.


Μετ' ευχών και ευχαριστιών

πρωτ. Ματθαίος Α. Χαλαρης

Για επικοινωνία μαζί μας:
Τηλέφωνο: +30-210-9712456
Φαξ: +30-210-9712456
Ταχυδρομική διεύθυνση: πλατεία Αγ. Δημητρίου, 173 43, Αγ. Δημήτριος, Αθήνα
Ηλεκτρονική διεύθυνση: inad.dad@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: